4 Daagse kitesurf cursus

Dit is hetzelfde als de 3 daagse kitesurf cursus. maar dan met een extra dag. Je leer hierbij alles wat je moet weten om vervolgens zelfstandig te kunnen kitesurfen. Alle lesdagen duren ongeveer 3 uur. Na elke kitesurfles krijg je een diploma mee waarop staat welk niveau je beheerst. Met dit diploma na 3 dagen , toon je aan dat je zelfstandig kunt kitesurfen. Je kunt dan bijvoorbeeld overal in de wereld kitesurf materiaal huren. Zonder dit diploma lenen de meeste kitecenters je geen spullen uit omdat ze niet verantwoordelijk willen zijn voor de gevolgen of omdat ze bang zijn dat ze het materiaal kapot terug krijgen. De 4e ( extra ) dag is bedoeld om extra focus te leggen op de dingen waar jij moeite mee hebt of om bepaalde aspecten te behandelen waar jij interesse in hebt.

Kitesurfles dag 1:

Wij laten je kennis maken met verschillende aspecten van de sport, je leert eerst hoe je de verschillende vaardigheden op het land uitvoert voordat je het water op gaat, zoals de veiligheid regels. Wij leren je hoe je ten alle tijden veilig blijft. We laten je zien hoe het veiligheid systeem werkt, hoe je de kite oplaat en weer op de grond krijgt, hoe je de kite op en aftuigd en hoe je de kite onder controle krijgt. Na een de uitleg op het land en wat oefening, gaan we ook het water in om te ‘ bodydraggen’ .

Kitesurfles dag 2:

Ben je er klaar voor om een nat pak te scoren? Het is nu tijd voor je eerste waterstart! Maak je klaar om de volledige kracht van de wind te ervaren. Om even warm te worden beginnen we de kitesurfles met bodydraggen om vervolgens met het board aan de gang te gaan en je eerste meters op het board te varen. We leren je hoe je de kite herstart vanuit het water als je kite bijvoorbeeld gecrashed is, hoe je bij je board terug komt als je die kwijt raakt in het water, de beruchte waterstart en een handige self rescue methode om veilig aan de kant te komen in een nood situatie.

Kitesurfles dag 3:

Hoe meer je leert, hoe meer plezier je zal gaan beleven. Het is nu tijd geworden dat je jezelf zelfstandig kitesurfer kan gaan noemen! We beginnen de les meteen met de waterstart. Na verloop van tijd en wat oefening zal je steeds meer meters gaan varen. Aan het begin is het nog vallen en opstaan , maar uiteindelijk kan je op het board blijven staan. Je zal merken dat je aan het begin erg veel met de wind mee vaart. Uit eindelijk wil je op hoogte kunnen blijven varen of zelfs opkruien ( hoogte lopen ) tegen de wind in. In deze les leren wij je hoe je tegen de wind in kan varen.

Kitesurfles dag 4:

Bij deze 4e extra les dag kunnen we meer focus gaan leggen op de aspecten waar je moeite mee hebt of wat je graag nog zou willen leren zoals, kitesurf jumps, golfen beter passeren, het board van je kitesurf buddy terug brengen als hij of zij deze kwijt is in het water, van richting veranderen of bijvoorbeeld je snelheid beter onder controle krijgen.

kitesurfles

4 daagse kitesurf cursus

 

De investering voor deze leuke 4 daagse kitesurf cursus:

1 persoon slechts 299,- !

2 personen slechts 224,- p.p!

3 personen slechts 187,- p.p!

4 personen slechts 168,- p.p!


Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en wij plannen de lessen in wanneer dat jouw uitkomt!

Kun je niet wachten om te beginnen met kitesurfen? Klik dan hier en reserveer direct!